Lënda e edukimit seksual në shkolla po konsiderohet si e domosdoshme (Video)

Shkollat në Kosovë kanë mungesë të kuadrit profesional

E domosdoshme po konsiderohet futja e lëndës së edukimit seksual në shkolla, në mënyrë që kjo temë të mos konsiderohet më tabu dhe të rinjtë të marrin në shkollë informacionet e nevojshme sa i përket kësaj çështje. Një lëndë e tillë, sipas psikologëve dhe sociologëve, do të ndikonte edhe në uljen e rasteve të ngacmimeve seksuale./21Media

 

 

Back to top button