Liberalizimi i vizave: Pak optimizëm!

Kosova mbetet i vetmi vend  pa lirinë e lëvizjes në BE dhe qytetarët presin në radhë të gjata për tu pajisur me një vizë udhëtimi. Procedurat në ambasada zgjasin me muaj të terë. Kjo po u shkakton telashe qytetarëve, të cilën thonë se e kanë humbur shpresën që vizat mund të hiqen edhe përkundër zërave së një gjë e tillë mund të ndodh së shpejti./21Media

Back to top button