Pas vendimit të Britanisë së Madhe , liderët kanë thënë se do të mbrojnë interesat e unionit

Pas vendimit të Britanisë së Madhe , liderët kanë thënë se do të mbrojnë interesat e unionit

Liderët e Bashkimit Evropian njoftuan të mërkurën se do të mbeten të bashkuar dhe do të vazhdojnë të mbrojnë interesat e bllokut pas vendimit të Britanisë së Madhe për të braktisur Unionin.

“Unioni do të sillet si një dhe do të mbrojë interesat e saja. Prioritet yni do të jetë që të minimizojmë paqartësinë për qytetarët tanë, punët dhe shtetet anëtare, të cilat u shkaktuan nga vendimi i Britanisë”, transmeton AP.