Mustafa: Qeveria ose dëmton sektorët e caktuar ose futet në borxh.-Hashani: Do të kishim 125 milionë investime shtesë.-Thaçi: Shpenzimet në shëndetësi në Kosovë janë 3%

Mustafa: Qeveria ose dëmton sektorët e caktuar ose futet në borxh.-Hashani: Do të kishim 125 milionë investime shtesë.-Thaçi: Shpenzimet në shëndetësi në Kosovë janë 3%

Ligji për rritjen e pagave në sektorin publik do të krijojë probleme në të ardhmen si dhe do të bëjë që qeveria të dëmtojë sektorët e caktuar ose të futet në borxh. Kështu u tha në diskutimin e organizuar nga Institutit Riinvest lidhur me temën “Ligji mbi pagat në sektorin publik: implikimet dhe stabiliteti makro-fiskal”.(E pergaditi-Albulena Nuha, kamera- Berat Bahtiri)./21Media