Këngëtari dhe autori i shumë teksteve, Lindon Berisha sot feston ditëlindjen e 31-të.

Lindoni, i lindur në Maqedoni ka prejardhje nga një familje këngëtarësh. Babai i tij, Agron Berisha ka qenë gjithashtu këngëtar dhe tekstshkrues i njohur.

Lindoni e ka bërë debutimin me këngët “Kalle”, “Asnihere” dhe “Money”.

“Flm, klm”, është projekti fundit nga Lindoni, i cili është publikuar në vitin e kaluar./21Media