Sot do të bëhet promovimi i linjës ajrore Shkup-Budapest

Sot do të bëhet promovimi i linjës ajrore Shkup-Budapest

Linja e re ajrore Shkup – Budapest do të promovohet sot në aeroportin e Shkupit “Aleksandri i Madh”.

Në këtë relacion qytetarët do të mund të udhëtojnë me kompaninë ajrore “Vizer”.

Në promovim është paralajmëruar prezenca e ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Vllado Misajlovki, drejtorit të përgjithshëm të TAV Maqedoni, Alp Er Tunga Ersoj dhe ambasadorit hungarez, Duks Laslo Ishtvan, shkruan TV21./21Media