Liria e mediave: Kosova sivjet 8 vende më poshtë!

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

 

 

Në Kosovë ekziston kornizë e mjaftueshme ligjore që rregullon çështjen e mediave dhe gazetarëve, por e cila nuk zbatohet, u tha në tryezën e organizuar nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës për shënimin e Ditës Botërore të Lirisë së Shtypit. Po ashtu, u theksua edhe ndikimi i pandemisë Covid-19 në sigurinë e gaztearëve.(Teksti- Donika Osmani, kamera: Berat Bahtiri)/21Media