Në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës mbajti konferencë me moton “Blackoutmay” që ka për qëllim të paraqes se si do të dukej një ditë pa media. Në këtë konferencë gjithashtu u paraqitën edhe sulmet ndaj gazetarëve gjatë këtij viti dhe të viteve të kaluara./21Media