Lista Serbe pas disa muajsh bojkoti po merr pjesë në seancën e Kuvendit

Lista Serbe pas disa muajsh bojkoti po merr pjesë në seancën e Kuvendit

Vazhdimi i kësaj seance nuk ka nisë ende, nderkohë, që shihen konsulta paraprake mes deputëtve serb dhe kryeparlamentarit Veseli.

Ndryshe në këtë seancë janë paraparë të shqyrtohen 16 pika të rendit të ditës, ku përfshihet edhe votimi i projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për minierat dhe mineralet./21Media