Lord Alan Watson sot në Prishtinë

“What Brexit means” do të jetë temë diskutimi

Sot vjen në Prishtinë, Lord Alan Watson nga Anglia. Watson do ta viztojë  Universitetin e Prishtinës ku edhe do të mbajë një ligjëratë me temën “What Brexit means”.  Ligjërata mbahet në sallën e rektoratit duke filluar nga ora 11:00.

Watson është kryetari i CTN Communications, një agjenci kreative e komunikimit e bazuar në Shën Martinit Lane në qendër të Londrës. Ai këshillon liderët e kompanive të mëdha në Mbretërinë e Bashkuar dhe ndërkombëtare në komunikimet e tyre, me klientë duke përfshirë BP, BAE Systems dhe Tesco.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button