Lot gëzimi në selinë e  AAK-së

AAK: “Lirimi i Haradinajt, dëshmi për luftën e pastër të UÇK-së”

Sjellim reagimet e zyrtarëve të AAK-së pas kumtimit të lajmit për lirimin e liderit të tyre Ramush Haradinajt. Festa gazi dhe lotët nuk munguan për asnjë moment./21Media

 

Back to top button
close button