Shëndetësia në grevë 24 orëshe

Punëtoret shëndetësor në grevë, kërkojnë shfuqizimin në tersi të ligjit të pagave

Punëtorët shëndetësorë janë futur në një grevë të përgjithshme njëditore të cilën e ka organizuar Federata Sindikale e Shëndetësisë së Kosovës. Greva ka nisur nga ora 7:00 e mëngjesit dhe përfundon të premten në orën 7:00 të mëngjesit. Qëllimi i kësaj greve është shfuqizimi në tërësi i ligjit mbi paga dhe rritja e pagave prej 15%, ligj ky i cili sipas federatës është diskriminuese për punëtorët shëndetësorë./21Media

 

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button