Luiz Ejlli dhe Melinda Ademi sjellin këngën e re “Shqiptare”

Luiz Ejlli dhe Melinda Ademi kanë bashkuar forcat për këngën e re “Shqiptare”.

Projekti “Shqiptare” është finalizuar edhe me një videoklip. Artistët përveç tekstit janë përkujdesur që edhe veshjet e tyre të jenë me motive kombëtare, duke shtuar një dozë autenticiteti dhe duke theksuar lidhjen e fortë me temën e këngës./21Media

Back to top button