Lule Elezi mban koncert në Vjenë

Pianistja kosovare më 15 nëntor në “Palais Hansen” promovon albumin pianistik
Shoqata Ndërkombëtare “Chopin” (Shopen) ka organizuar në Vjenë koncertin e pianistes Lule Elezi. Në ngjarjen vjeneze, që zë vend më 15 nëntor, kjo pianiste kosovare do të luajë vepra nga kompozitorët e njohur Frederik Shopen, Ludvig Van Betoven dhe Rrauf Dhomi. Me këtë rast, pianistja Elezi promovon CD albumin pianistik./21Media

Back to top button