LVV dhe PDK-ja debatojnë ashpër për punësimet në KEK

1 min read

Sipas LDK-së, të gjeturat për prokurim çojnë në dyshime për korrupsion

Punësimet në KEK ishin shkas për debat të nxehtë midis deputetëve të PDK-së dhe Vetëvendosjes në Komisionin parlamentar të Mbikëqyrjes së Financave Publike.Në këtë mbledhje u shqyrtua edhe auditimi për prokurimin në KEK. U shprehën dyshime për korrupsion./21Media