Maloku: KOHA, kur edhe ne DUHET të marrim VENDIME UNANIME HISTORIKE!

Maloku: KOHA, kur edhe ne DUHET të marrim VENDIME UNANIME HISTORIKE!

Shkuan: Fadil Maloku

Serbia, apo më mirë me thënë Vuçiqi (Kisha ortodokse ruso -serbe, shoqëria civile dhe pjesa më e madhe e opozitës) sapo morën VENDIM QË GJITHË PËRFAQËSUESIT SERBË, TË LARGOHEN NGA INSTITUCIONET E KOSOVES…!?
Situatë kjo tejet konfuze, që mund edhe të prodhojë edhe tensionime! Ne s’duhet të biem në kurthet djallëzore dhe të tregojmë “muskujt”, apo të dëshmohemi si gjaknxehtë e iracional…!
Apeli im;
Sponzorë e miq të Kosovës, Qeveri, opozitë, shoqëri civile mediatike, e njerëz të menqur që i ka kjo shoqëri, e ky komb; ULUNI BASHKARISHT E MERRNI VENDIMET E DUHURA!
Ngase, këto janë momente historike…

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button