Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 680 shkelje të masës për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme bëjnë apel deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga koronavirusi.

Kujtojmë se dje në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 183 raste të reja me COVID-19, ndërsa betejën me këtë virus e kanë humbur 5 persona./21Media