Maqedonia ratifikoi protokollet për anëtarësimin e Suedisë dhe Finlandës në NATO

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot në seancën e 82-të me 103 vota për dhe dy kundër, ratifikoi protokollet për anëtarësimin e Republikës së Finlandës dhe Mbretërisë së Suedisë në NATO.
Kuvendi i Maqedonisë së Veriut për herë të parë ratifikon protokollet e vendeve të reja që aspirojnë anëtarësimin në Aleancë, pasi vendi u bë zyrtarisht anëtar i NATO-s më 27 mars 2022./TV21

Back to top button