Derisa në Washington mbaheshin takimet midis palës kosovare dhe asaj serbe, në Prishtinë janë ngritur shumë pikëpyetje në lidhje me përbërjen e delegacionit të Kosovës. Edhe pse kryeministri Avdullah Hoti është me formim ekonomik, analistët po kritikojnë ekzekutivin për mungesë të ekspertëve të ekonomisë në delegacion meqë në Washington u diskutua kryesisht për marrëveshje të kësaj fushe./21Media