Nesër tërheqja e shortit për renditjen e kandidatëve

 Nesër tërheqja e shortit për renditjen e kandidatëve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bën të ditur se nesër tërhiqet shorti për renditjen e kandidatëve dhe subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjen e jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Podujevës, të cilat do të mbahen më 15 mars. Sa i përket fushatës zgjedhore, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, bëri të ditur se nga data 3 deri me 13 mars, kandidatët kanë mundësi të zhvillojnë atë.