Marshim në mbështetje të emigrantëve

Aktivitete në marshin e mbështetjes për emigrantët

Mijëra njerëz kanë marrë pjesë sot në Milano për të shprehur mbështetjen e tyre për emigrantët, e cila ngjarje sonte do të pasohet me programe muzikore dhe aktivitete tjera.

Marshimi kaloi pa shënimin e ndonjë incidenti, raporton agjencia e lajmeve ”Ansa”.

Back to top button