Sipas ministrit gjerman, autoritetet federale dhe ato lokale do të mund ta kishin arrestuarin Anis Omrin

Sipas ministrit gjerman, autoritetet federale dhe ato lokale do të mund ta kishin arrestuarin Anis Omrin

Ministri gjerman i Brendshëm, Federal Thomas de Maiziere fajësoi sot Komisionin hetimor federal dhe autoritetet lokale në Nordrhein-Westfalen, që nuk e kanë arrestuar sulmuesin Anis Omri, i cili vrau 12 persona dhe plagosi dhjetëra në tregun e Krishtlindjeve në Berlin.

Sipas ministrit gjerman, autoritetet federale dhe ato lokale do të mund ta kishin arrestuarin Anis Omrin dhe me këtë do të ishte parandaluar sulmi terrorist.