MAShT-i i gatshëm për mësim online

1 min read

Pupovci: Ftoj të gjithë fëmijët mbi moshën 12-vjeçare që të vaksinohen

Ministria e Arsimit po shprehet e gatshme për zhvillimin e mësimit online, në rast se paraqitet nevoja. Gjysmëvjetori i dytë ka nisur me prezencë në shkolla dhe orë të plota, mirëpo thirrje po bëhet që fëmijët mbi moshën 12-vjeçare të vaksinohen në mënyrë që të vazhdohet me këtë skenar./21Media