MASHTI ka në plan një lloj provimi shtetëror për mësimdhësit fillestar

 

 

Dukagjin Pupovci, zëvendësministër i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, ka bërë të ditur se ky dikaster ka në plan që të fillojë zbatimin e Ligjit për profesionet e rregulluara, që parasheh një lloj provimi shtetëror për mësimdhësit fillestar.

Në Click të RTV21, Pupovci ka theksuar se mësimshënësit të cilët tashmë janë në sistem nuk do t’i nënshtrohen këtij provimi./21Media

 

Back to top button