Sot hynë vendimi i popullit britanik për të lënë BE-në

Sot hynë vendimi i popullit britanik për të lënë BE-në

Kryeministrja britanike, Theresa May ka njoftuar të mërkurën deputetët e Parlamentit britanik se ka nisur neni 50 dhe se Britania lëshon Bashkimin Evropian.

“Sot hyn në fuqi vendimi demokratik i popullit të Mbretërisë së Bashkuar për të dalë nga Bashkimi Evropian”, ka thënë May, transmeton AP.