Mbahet debati “Çka të bëjë Parlamenti për FSK-në?”

Debati nis në ora 13:00

​Komisioni Parlamentar për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të FSK-së, sot do të organizojë debatin “Çka të bëjë Parlamenti për FSK-në?”.

Debati mbahet në Kuvendin e Kosovës dhe fillon në ora 13:00.

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button