Mbahet stërvitje me njësitë për kërkim-shpëtim me barka

Ky aktivitet do ketë karakter operacional 24 orësh

Agjencia për Menaxhim të Emergjencave e Ministrisë së Punëve të Brendshme, sot dhe nesër do të organizojë stërvitjen me njësitë për kërkim shpëtim me barka, në raste të fatkeqësive natyrore dhe fatkeqësive tjera.

Pjesëmarrës në këtë ushtrim do të jenë ekipi për shpëtim me barka prej 11 personave, stafi menaxhues, stafi përcjellës, vëzhgues dhe vlerësues nga Agjencia për Menaxhim të Emergjencave.

Hapja e këtij ushtrimi do të bëhet nesër, duke filluar në ora 11:00. Ky aktivitet do ketë karakter operacional 24 orësh.

Ushtrimi do të mbahet në Liqenin e Badovcit, në lokacionin përballë urës, rruga që shpie tek kopshti i arinjve.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button