Shënohet rënia e dëshmorëve Feriz Guri dhe Xhevdet Guri

18 vjetori i rënies së dy dëshmorëve

Organizata e Veteranëve të UÇK-së në Kaçanik shënon 18 vjetorin e rënies së dy dëshmorëve, Feriz Guri, komandant kompanie dhe bashkëluftëtarit të tij, Xhevdet Guri, në Brigadën 162 “Agim Bajrami”, të rënë më 22 prill 1999 në Gorancë të Hanit të Elezit.

Aktiviteti mbahet te lapidari në vendin e rënies në fshatin Gorancë, komuna e Hanit të Elezit, në ora 11:00, kurse, homazhet në varrezat e dëshmorëve bëhen në ora 13:00.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button