Mbi 174 mijë mërgimtarë aplikuan për votim

Në KQZ sërish debat midis anëtarëve të Vetëvendosjes dhe kryetares Daka

Mbi 174 mijë mërgimtarë aplikuan për votim në zgjedhjet e 14 shkurtit. Në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve sërish kishte debat midis anëtarëve të këtij komisoni nga radhët e vetëvendoejs dhe kreytares së KQZ-së Valdete Daka./21Media

Back to top button