U nënshkrua memorandum i mirëkuptimit i Komisionit për të Zhdukur dhe Kryqit të Kuq

U nënshkrua memorandum i mirëkuptimit i Komisionit për të Zhdukur dhe Kryqit të Kuq

Në përpjekjet për gjetjen e të zhdukurve gjatë lufftës në Kosovë në pranverë do të bëhen gërmimet në Kizhevak të Serbisë, u bë e diturme rastin e nënshkrimit të të memorandumit të mirëkuptimit të Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur dhe Komiteti Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq./21Media