McAllister: Të hapen negociatat!

1 min read

“Nuk ka kohë për të humbur me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”

Kryetari i Komitetit të jashtëm të Parlamentit Europian, Deivid Mek-Allister ka deklaruar se nuk ka kohë për të humbur për negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut sepse janë përmbushur kushtet.Këto komente ai i bëri gjatë vizitës në Tiranë.