Opinione: Pas vendimit për tatimim të të hyrave nga shitblerjet, qiratë…

1 min read

Vendimi i Ministrsë së Financave, i kumtuar një ditë më parë për deklarimin e çdo të ardhure personale në Administratën Tatimore, po komentohet gjerësisht.Po shprehin mendimet e tyre qytetarë dhe njohës të ekonomisë.(Përgatiti: Valmire Hoti,kamera: Berat Bahtiri)./21Media