Më 18 mars mund të flasin edhe Gucati e Haradinaj

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë, Zyra e Prokurorit të Specializuar paraqiti deklaratën përmbyllëse në rastin gjyqësor ndaj Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt. Sipas prokurorisë, frikësimi  i dëshmitarëve dhe pengimi i drejtësisë kanë ndikuar në hetimet dhe gjykimet ndaj pjesëtarëve të UÇK-së për 20 vjet./21Media

Back to top button