Biden: Do të sigurohemi që Ukraina të ketë armë për t’u mbrojtur kundër forcës ruse

Presidenti amerikan Joe Biden ka thënë se do t’i dërgojnë ushqim dhe ndihma të tjera Ukrainës.
Përmes një postimi në Facebook, Biden shtoi se do t’i presin krahë hapur refugjatët ukrainas.
“Ne do të sigurohemi që Ukraina të ketë armë për t’u mbrojtur kundër forcës pushtuese ruse. Ne do të dërgojmë para, ushqim dhe ndihmë për të shpëtuar jetën e Ukrainës. Ne do t’i mirëpresim refugjatët ukrainas me krahëhapur“, ka shkruar Biden./21Media

Back to top button