Projektligji për Turizmin me shumë mangësi e paqartësi

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti e vlerësoi të mangët dhe me shumë paqartësi Projektligjin për turizmin. U vendos që të shtyhet afati për pranimin e komenteve për këtë Projektligj./21Media

Back to top button