Reshitaj: Deri me 13 gusht të paraqesim raportin në seancën plenare.-Krasniqi: Kemi dilema për sa i përket emrit të projektligjit.-Ramadani: Projektligji është dashur të procedohet sa më shpejtë në kuvend

Reshitaj: Deri me 13 gusht të paraqesim raportin në seancën plenare.-Krasniqi: Kemi dilema për sa i përket emrit të projektligjit.-Ramadani: Projektligji është dashur të procedohet sa më shpejtë në kuvend

 Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, mbajti dëgjim publik për Projektligjin për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë̈ COVID-19. Përfaqësuesit e institucioneve shëndetësore edhe përkundër se thonë se ky ligj është dashur të bëhet më herët, megjithatë e theksuan si të nevojshëm diskutimin e këtij ligji në Kuvend./21Media