“Me rishikim të buxhetit, 420 milionë euro mbështetje për ringjallje ekonomike”

1 min read

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati sot ka bërë të ditur se me rishikim të buxhetit, do të mundësohen 420 milionë euro mbështetje për ringjalljen ekonomike të vendit.

Sipas ministrit, do të ketë mbështetje për punësim, prodhim e eksport.

“Do të ketë mbështetje edhe për familjen e për shërbimet publike. Për një rritje ekonomike që rritë edhe mirëqenien e qytetarëve!”, ka shkruar ministri Murati në facebook./21Media

May be an image of text

May be an image of text

May be an image of text

May be an image of text

May be an image of text