Studentët përkrahen përmes bursave për specializim në fushën e trashëgimisë kulturore

Studentët përkrahen përmes bursave për specializim në fushën e trashëgimisë kulturore

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka nënshkruar sot memorandum bashkëpunimi me Universitetin e Prishtinës, “Hasan Prishtina” për specializimin e studentëve në fushën e trashëgimisë kulturore. Përmes stimulimit me anë të bursave studentët do të kenë mundësinë më të madhe për ekspertizën në arkitekturë, antropologji dhe arkeologji./21Media