Mensur Gashi flet për realizimin e fotografisë së Adem Jasharit

Në kuadër të garës ”Fotoja ime 2021”, sot është zgjedhur fituese fotografia e bjeshkatarit dhe policit, Mensur Gashi.
Në fotografinë e realizuar nga ai dhe ekipi i tij, shihet komandanti legjendar, Adem Jashari.

Gashi në “Bon Bon” ka folur edhe për realizimin e kësaj fotografie.

Mensuri ka treguar edhe vendet nga Kosova, të cilat ia vlen të vizitohen nga qytetarët.

Përveç kësaj, Mensuri i ka treguar edhe planet e Shoqatës së Bjeshkatarëve për vitin 2022./21Media

Back to top button