Mënyra për ta mbajtur trupin në formë gjatë shtatzënisë

1 min read

Shtimi i peshës gjatë shtatzënisë është krejtësisht normale, ka mënyra të thjeshta për t’u siguruar që nuk do të shtoni shumë kilogramë. Dhe nëse zgjidhni ushqime të shëndetshme dhe zgjidhni stërvitje të lehta, por të rregullta, madje mund të jeni në formë më të mirë gjatë shtatzënisë.

Më poshtë i gjeni disa këshilla të thjeshta dhe të realizueshme që mund t’ju ndihmojnë të qëndroni në formë gjatë shtatzënisë./21Media

Hiqni dorë nga pijet me sheqer.

Hani vaktin tuaj më të madh në kohën e drekës.

Uluni duke u rrotulluar anash.

 Shmangni mentalitetin “të hahet për dy”.