10 fluturime më shumë se javën e kaluar në Aeroportin e Prishtinës

10 fluturime më shumë se javën e kaluar në Aeroportin e Prishtinës

 Rreth 16 mijë pako me fletëvotime kanë arritur të deponohen në Dhomën e Operacionit të votimit me postë, e shumë mërgimtarë të tjerë kanë vendosur të vijnë në Kosovë për t’u bërë pjesë e procesit zgjedhor. Nga Zvicra, Gjermania, Austria dhe vendet skandinave janë fluturimet më të shpeshta, ndërkohë që nga java e kaluar ka dhjetë fluturime më shumë./21Media