Përmes padisë kërkohet shtyrje e ekzekutimit të vendimit

Përmes padisë kërkohet shtyrje e ekzekutimit të vendimit

Grupi për Studime Juridike dhe Politike përmes një padie ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë, të shtyjë dhe ta anulojë vendimin e Komunës së Prishtinës” për lejen mjedisore për projektin “Parku i aventurave” në Gërmi./21Media