Mesazhi i plakut nga Orllani: Kënaquni me atë që keni

1 min read

“Zana” Bleronë këtë javë shkoi në fshatin Orllan të Komunës së Podujevës, ku u takua edhe me dy të moshuar të cilët rrëfyen për jetesën së bashku dhe përvojat e tyre shumëvjeçare.

Gjatë kësaj bisede, Muharrem Hoxha pati një mesash për të gjithë. “Kënaquni me atë që keni”, u shpreh ai duke thënë se tani kjo po mungon./21Media