Messi: Botërori 2026 larg për moshën time

Lionel Messi ka dhënë një intervistë të gjatë për gazetën argjentinase ‘Ole’ ku ka folur gjerë e gjatë për karrierën e tij duke folur për gjëra shumë të rëndësishme.
Mbi të gjitha, ai ka hedhur dyshime nëse do të jetë i pranishëm në Kampionatin Botëror të vitit 2026 duke thënë se për moshën që ka, ai duket mjaftë larg.
“Nuk e di, kam thënë gjithmonë që për shkak të moshës më duket se e kam shumë të vështirë ta mbërrijë. Më pëlqen të luaj futboll, e dua atë që bëj dhe për sa kohë që jam mirë dhe ndihem në formë dhe vazhdoj ta shijoj atë, do ta bëj. Por duket se ka shumë deri në Botërorin e ardhshëm.”, ka thënë Messi.
Tuje kampioni i botës ka zbuluar edhe detaje nga fotoja e tij e famshme në krevat me trofeun e Kupës së Botës.

Back to top button