Në mesin e tyre edhe kandidati për ministër

Në mesin e tyre edhe kandidati për ministër

Kanë mbetur pak më shumë se një orë deri në fillimin e seancës ku pritet të zgjidhet qeveria e re e Kosovës.

Në ambientet e Kuvendit ka arritur deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Blerta Deliu, deputetja e komunitetit boshnjak Dude Balja dhe kandidati për ministër të Financave, Besnik Bislimi.

Po ashtu, në Kuvend ka hyrë edhe Rrezarta Krasniqi deputete e Lidhjes Demokratike të Kosovës.