Pas moscertifikimit të listave zgjedhore të tri partive

Pas moscertifikimit të listave zgjedhore të tri partive

Situatën e krijuar pas moscertifikimit të listave zgjedhore të Vetëvendosjes, AAK-së dhe Nismës Socialdemokrate e komentoi edhe Instituti i Kosovës për Drejtësi. E ndjekim deklaratën./21Media