Pas moscertifikimit të listave zgjedhore të VV-së, AAK-së dhe Nismës

Pas moscertifikimit të listave zgjedhore të VV-së, AAK-së dhe Nismës

Pas moscertifikimit të listave zgjedhore të Vetëvendosjes, AAK-së dhe Nismës Socialdemokrate, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është në pritje të vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa në lidhje me ankesat që pritet t’i bëjnë këto tri parti politike.
Pas ankesave Paneli Zgjedhor ka afat 72 orë për të marrë vendim./21Media