Demonstruesit kërkojnë dorëheqjen e ministrit të Punëve të Brendshme Roberto Kalinak

Demonstruesit kërkojnë dorëheqjen e ministrit të Punëve të Brendshme Roberto Kalinak

Mijëra vetë janë mbledhur të hënën në Sllovaki për të protestuar kundër korrupsionit në qeverinë e kryeministrit të këtij shteti, Roberto Fico.

Demonstruesit kërkojnë dorëheqjen e ministrit të Punëve të Brendshme Roberto Kalinak për shkak të aferës me biznesmenë, si dhe dorëheqjen e shefit të policisë Tibor Gaspar dhe zyrtarëve tjerë të cilët, siç thuhet, parandaluan hetimet për skandalet korruptive, transmeton AP.