Minatorët e “Trepçës” sërish në grevë

Ata kërkojnë pagën e plotë të janarit

Minatorët e Trepçës sërish kanë hyrë në grevë, pasi që pagat e muajt janar nuk i kanë marr të plota.
Qeveria ka ndarë 1 milionë e 700 mijë euro dhe janë nënshkruar të gjitha dokumentet, por sipas sindikalistëve të Trepçës, dikush po e pengon alokimin e mjeteve për paga.(Teksti-Antigona  BUQANI, kamera- Sahit TROSHUPA) /21Media

Back to top button