Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, gjatë ditës se sotme vizitoi komunën e Deçanit, ku u prit nga kryetari, Bashkim Ramosaj.

Me këtë rast, ministri premtoj mbështetje për disa nga projektet në këtë komunë./21Media

E përgatiti: Aurela Elshani